Komentarze (20)

Lubiepatrzec

Kupujesz gotowe białko jaja?

bartek555

@Lubiepatrzec nie, jajki normalne. Pies zjadl zoltko

Lubiepatrzec

@bartek555 Aaaaa, bo nigdy w Polsce nie widziałem oddzielonego.

AdelbertVonBimberstein

@Lubiepatrzec oddzielone było w Lidlu kiedyś, samo białko w butli.

Lubiepatrzec

@AdelbertVonBimberstein nie widziałem, więc penie nie przyjęło się i wycofali. Za mało marynarzy ¯\_(ツ)_/¯

Lubiepatrzec

@bartek555
Przechowywać w temperaturze pokojowej (od 0 do 25 ° C) pod warunkiem, że opakowanie nie jest otwarte.


Pasteryzowane czy coś, bo skład czysty.

bartek555

@Lubiepatrzec a jajka w sklepie stoja w lodowce? ;)

Lubiepatrzec

@bartek555 ale mają nierozbite skorupki a to wszystko zmienia.

bartek555

@Lubiepatrzec moze kwestia procesu oddzielania, trzebaby jakuegos technologa zywnosci zapytac

Lubiepatrzec

@bartek555
Co wyróżnia Farma Białka Płynne Białko Jaj to innowacyjna technologia pasteryzacji, która zapewnia długotrwałą trwałość i świeżość produktu. Białko jaj jest starannie przetworzone, aby zachować wszystkie korzystne właściwości odżywcze, jednocześnie eliminując ryzyko związane z ewentualnymi zanieczyszczeniami. To sprawia, że jest to bezpieczne i niezawodne źródło białka.

bartek555

@Lubiepatrzec czyli jednak. Ale to chyba w niczym nie przeszkadza?

Lubiepatrzec

@bartek555 no pasteryzacja wyjaławia. Niektórzy twierdzą, że ze szkodą dla wartości odżywczych.

AdelbertVonBimberstein

@bartek555 Bardzo ładny wypiek twaroży.

Mnie żona uradowała po powrocie z biegu, kluskami leniwymi (twarogowe). Lubię posypane erytrytolem, cynamonem i lekko polane masłem.

Dzisiaj z uwagi na dystans przebyty dałem cukier.

vredo

@bartek555 *titanic tonie* Kate krzyczy, SPIERDALAJ, JEM!

KsRobag

@bartek555 Fuj, rodzyniarz

bartek555

@KsRobag zmusili mnie

Annually6411

Co to za apka na screenie?

bartek555

@Annually6411 fitatu

Zaloguj się aby komentować