SunSenMeo

Szanuję że ci się chce.

Ja podchodzę jednak do jedzenia: wrzucę coś i wydam coś. A wolno pieczona, szkoda czasu 😆

moll

@SunSenMeo jak mam lepszy dzień to dłubię nie zawsze jest tak ambitnie

Barta55ko

@SunSenMeo Wystarczy zapomnieć, że w piekarniku masz mięso. Wtedy mikser i samo się rozpada

sireplama

@SunSenMeo wolnowaey sa fajne. Włączasz na noc a rano czeka pyszna szama

Mr.Mars

@moll Mój głodometr pokazał wynik 9,89/10.


A do rana daleko.

moll

@Mr.Mars akurat czasu żeby zamarynować mięso

Astro

@moll nie za sucha trochę? Nie kusiło Cię żeby słoninkę powbijać albo inaczej nawilżyć? Bo, może to kwestia zdjęcia, ale wygląda na mocno wysuszoną.

A może się czepiam…

moll

@Astro tylko na zdjęciu wygląda "za sucho". To było bardzo fajne, miękkie mięsko. Nie ścinałam tłuszczu, a to z lekka przypalone to przecier

Astro

@moll ja tam zawsze szynki słoniną nakłuwam bo nie lubię przesuszonego mięsa.

Ale tu faktycznie może być problem tylko na zdjęciu.

moll

@Astro uwierz, nie przesuszam. Dbam o to co trafia na talerz. Tylko takiemu mięsu ciężko zrobić dobre zdjęcie, bo się trochę rozpada. Tutaj dobrze to widać, bo ledwo nożem tknęłam to odpadł kawał. Przy każdym wolno pieczonym mam wrzutkę, że "wygląda na suche", chociaż widać, że deska mokra

Astro

@moll dlatego od razu napisałem że to może być problem zdjęcia. Nic nie zarzucam :) życzę smacznego :)

moll

@Astro dawno już tego kawałka z nami nie ma, ale dobrze go wspominam xD mam trochę przepisów nachomikowanych i upłynniam powoli


U mnie to głównie problem zdjęć, chociaż zaczyna być lekka poprawa - mniej pstrykania na ten sam efekt xD

UmytaPacha

@moll JAK TO JUŻ NIE MA, właśnie się pakowałam żeby przyjechać i ukraść kawałek ;_;

moll

@UmytaPacha bo takie dobre było, a wiadomo że co dobre to szybko się kończy. Musisz wpadać częściej i niezapowiedziana ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

rakokuc

@moll kiedyś zrobiłem coś (prawdopodobnie było to jedzenie) na co przepis wrzuciłaś i było bardzo spoko, także to też zrobię.

Zaloguj się aby komentować