Komentarze (9)

Zielonypomidor

@dildo-vaggins Kurde ja jeszcze nie mam pomysłu na schab i nawet ostatnio papryki do peklowania dodawałem.

dildo-vaggins

@Zielonypomidor ja schab lubię tradycyjnie, niezbyt intensywnie przyprawiony żeby było czuć mięso. Poza tym robię tez sąsiadom a oni wolą mniej przyprawione.

Zielonypomidor

@dildo-vaggins No ja szukam jeszcze swojego smaku. Po woli zamiaruje się na wędliny dojrzewające z bakteriami.

moll

@Zielonypomidor spróbuj kiedyś dodać odrobiny lubczyku. Bardzo fajnie zmienia smak marynat do wieprzowiny

Zielonypomidor

@moll Ile tak na kg by znowu nie przesadzić?

dildo-vaggins

@Zielonypomidor ja bym zaczął jak ze wszystkimi przyprawami, od 0.5g/kg.

moll

@Zielonypomidor z gramaturą posłuchaj @dildo-vaggins bo ja jak sypię przyprawy to na oko. Ale zaczęłabym mocno symbolicznie

Ruchenstein-Boltzman

@dildo-vaggins o jezusku jakie piękne. Wołaj na efekty

yassarian

@dildo-vaggins zawołaj jak zrobisz

Zaloguj się aby komentować