Sezon czas zacząć
#malosolne #gotujzhejto
a470747c-8cf6-4b18-a944-766785ebce90
moll

@paramyksowiroza marnowanie ogórków i całej reszty xD weź po bożemu ukiś normalnie

paramyksowiroza

@moll Co marnowanie? Dopiero się pojawiły sensowne ogórki, więc ciągnie do małosolnych

moll

@paramyksowiroza perwersyjne ciągoty;p

paramyksowiroza

@moll A od kiedy Ty jesteś taka przeciwniczka małosolnych?

moll

@paramyksowiroza od zawsze! ;D

paramyksowiroza

@moll Kiedyś dorośniesz i polubisz

moll

@paramyksowiroza jak przez tyle lat się to nie stało to ten dzień już nie nadejdzie xD

Poza tym wystarczy mi już rewolucji ze zmianą preferencji smakowych

UmytaPacha

@paramyksowiroza małosolne jedzą guwno, tylko kiszone!

Trawienny

@paramyksowiroza nie słuchaj @moll, ona się nie zna :)

moll

@Trawienny pfff!

Trawienny

@moll proszę mi tu nie pfffurtać!

moll

@Trawienny zastanowię się!

UncleFester

@paramyksowiroza Jak teraz wstawisz koło północy będą dobre.

paramyksowiroza

@UncleFester Taaa...chyba musiałbym je na kaloryferze postawić przy takiej pogodzie

Parigot

Obetnij końcówki, zalej wrzątkiem i się uda👍

paramyksowiroza

@Parigot @UncleFester Panowie, ale mi się naprawdę nie śpieszy

Te ogórki będą dla 7 osób i każda "grupa rodzinna" lubi je w różnym stanie fermentacji.

Dlatego dostają dzisiejsze, a potem kombinują na własną rękę kiedy je zjeść

VonTrupka

@Parigot wrzątkiem?

lubisz miękkiego ogóra? (´・ᴗ・ ` )

ql00

@paramyksowiroza już? kurwa spoźniłem się. Jutro robie nastaw

paramyksowiroza

@ql00 W Warszawie akurat już są - te malutkie (więc nie napakowane nawozami azotowymi) ogóreczki, które są w punkt do kiszenia.

Zaloguj się aby komentować