Komentarze (12)

wyborny

@UmytaPacha Na smalcu a jak.

wyborny

@UmytaPacha Polecam siem

Odwrocuawiacz

@wyborny cebulę kroisz w plastry (krążki) do zalewy?

wyborny

@Odwrocuawiacz Tak kroje.

Odwrocuawiacz

@wyborny no ja też kroiłem ale ostatnio starłem na dużych oczkach na tarce i moim zdaniem jest lepsze jak coś to polecam spróbować.

wyborny

@Odwrocuawiacz Bardziej cebulowe?

Odwrocuawiacz

@wyborny bardziej kruche mięso

bartlomiej_rakowski

@wyborny Wspaniałe swojskie żarełko. Smacznego dla jego!

paramyksowiroza

@wyborny A wolisz te moczone w cebuli i mleku, czy zwykłe?

Ja moczyłem ze 2 razy i wróciłem do niemoczonych.

To marynowanie IMO pozbawia mięsa charakteru. Owszem, robi się miękkie ale to taka nieprzyjemna miękkość.

wyborny

@paramyksowiroza Gorszy schab w mleku wole i cebuli. Czasem samym mleku, ale jak widzę, że mam ładny schab to bez.

Zaloguj się aby komentować