Komentarze (14)

SUM

Mięsko trochę bardziej na wierzch, bo najwazjiejsze by ono było ladnie brązowe.

Felonious_Gru

@yerboholik wody dolej bo się przypali

koszotorobur

@yerboholik - tylko niech Cię nie kusi całkiem upiec bo wtedy rosół nie będzie miał smaku

SUM

@koszotorobur Z kaczki robi się bulion z resztek po pieczonej.

koszotorobur

@SUM - skóra kaczki jest tłusta a jej mięso i kości aromatczyczne - z wołowiną jednak ten numer nie przejdzie - z kurczakiem kto wie - ale ja nie próbowałem.

SUM

@koszotorobur No to zależy od tego jaką część kurczaka, ale tam gdzie jest skóra to nie ma problemu bo jest tłuste.

SUM

Komentarz usunięty

SUM

Komentarz usunięty

bori

@yerboholik Coś pedział? Erfrajer?

69c97995-e035-4ee7-b72d-a43888d80144
bartek555

Ile za kilogram szczura? ;)

sireplama

@bartek555 toć to benis...

yerboholik

@bartek555 @sireplama

Obaj macie racje i nie macie racji

To kutas hybrydy kaczki i szczura

sireplama

To kutas hybrydy kaczki i szczura


@yerboholik krzyżówka taka ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)

Zaloguj się aby komentować