Komentarze (9)

vredo

@voy.Wu Z której strony zacząć lizać?

Opornik

@vredo @Shivaa @eloyard

3d36835e-a8fd-4c78-96bb-4e90431aa998
voy.Wu

halumi kroimi na grubsze plastry (ok 2,5cm)

rozgrzewamy airfrajer do 190° przez dwie minuty (żeby nie przywarło)

układamy plastry halumi w rozgrzanym frajrze

pieczemy przez 6 minut. w połowie pieczenia można obrócić żeby się ładnie zrumieniły z obu stron.


smacznego. można też wydupcyć do kibla.


WSKAZÓWKA: jeżeli ktoś nie przepada za aromatem wczorajszych lincolnshire sausages to można umyć miskę airfrajera przed pieczeniem

onpanopticon

@voy.Wu i tak bym ojebał

voy.Wu

@onpanopticon a myślisz że co się z tym stało

Hoszin

polecam papier do pieczenia do takich rzeczy.

deafone

@voy.Wu mmm, zsporo wyjadywania ;>

Zaloguj się aby komentować