Komentarze (17)

SuperSzturmowiec

wziąłem wszystkie. także można się rozejść

na_marginesie

Jest jeszcze jedna, ale trochę się przypiekła. Z serem kozim, orzechami i kaparami.

7f5376d1-d9e2-4a0d-b874-6bc00aa9ef23
bori

@na_marginesie Kolega pyta o adres

BajerOp

@na_marginesie otóż jest piękna!

Opornik

@na_marginesie ale w tych zawijkach są paseczki z serka prawda? są w nich?

na_marginesie

@Opornik nie ma, są bombelki powietrza

Opornik

@na_marginesie skandal

na_marginesie

@Opornik następnym razem się poprawię, obiecuję

pluszowy_zergling

@na_marginesie Pięknie popełniona, smacznego!

Felonious_Gru

@na_marginesie wziąłem prawą

Michumi

@na_marginesie cos k⁎⁎wa pięknego no. Nigdy takiej ładnej nie zrobiłem

na_marginesie

@Michumi dziękuję, dałem z siebie całe 30%

Michumi

@na_marginesie już nie pindol założę się że jeszcze plamki spieczone domalowałes xd

Michumi

@na_marginesie to z jakiego pieca? Te okrągłe małe do pizzy?

na_marginesie

@Michumi zwykły piekarnik + kamień szamotowy, przy czym nagrzewam kamień przez godzinę przed włożeniem picki do piekarnika, a pizza piecze się wysoko tak, żeby górna grzałka ją ładnie rumieniła. Hydracja około 68%, ciasto wyrasta w chłodzie przez 2 dni :)

Zaloguj się aby komentować