Komentarze (18)

owczareknietrzymryjski

@moll wystarczy dać mniej schabu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PanNiepoprawny

@owczareknietrzymryjski to nie jest dobra rada

Wrzoo

@moll zdjęcia, które pachną

moll

@owczareknietrzymryjski @UmytaPacha @Wrzoo


Wystarczyło idealnie

68622f85-b228-4af9-8852-2cf0c47ca7d2
UncleFester

@moll Oregano widać, co tam jeszcze nawrzucałaś?

moll

@UncleFester ale tam nie ma oregano


Sól, pieprz kubeba śladowe ilości, pieprz kolorowy, pieprz czarny, czosnek suszony, odrobina pieprzu cayenne, na bogato majeranku, młotkowana gorczyca z zielem angielskim, lubczyk i tymianek

UncleFester

@moll czyli majeranek nie oregano - mea cupla

moll

@UncleFester aaaa, jeszcze imbir, gałka i kardamon

UncleFester

@moll

Cały świat na talerzu, istne fjużyn.

Pierunek za kardamon.

Moja ostatnio ulubiona triada gałka-cynamon-kardamon.

moll

@UncleFester cynamon już mi tu nie pasował.


Oooo, to niech spróbuje kiedyś szynki w winie i przyprawach korzennych. Można wtedy goździkami naszpikować i wygląda jak jeż

UncleFester

@moll

Tutaj zdecydowanie nie, ale w bliskowschodnich klimatach jak najbardziej.

BTW Z goździkami mam raczej złe skojarzenia. Fleczer, eugenol, krew, ból i łzy.

moll

@UncleFester to wrzuć coś kiedyś pokaż

UncleFester

@moll Jak mnie najdzie na musakę, to powieszę jakiś step by step,

Mr.Mars

@moll Zajrzę tu za jakieś 3 godziny.

moll

@Mr.Mars skubany, jak wiesz ile mam zamiar to piec

Mr.Mars

@moll To jest zmysł wyczucia dobrego jedzonka.

Zaloguj się aby komentować