Komentarze (11)

Lubiepatrzec

@maximilianan wytop tłuszcz wołowy i zjedz powstałe skwarki ze smakiem i solą

matra

@Lubiepatrzec ja nie polecam, tłuszczu mi się wytopiło trochę, a skwarki były albo miękkie, albo gumowate, chyba że masz na myśli zwęglenie ich na amen

Lubiepatrzec

@matra o takich chrupiących myślałem.

maximilianan

@skorpion a na kujawach "po lewo"

skorpion

@maximilianan a na wschodzie "polewaj"

ErwinoRommelo

Jakto co psiurce daj tylko obadaj czy stara widzi bo bedzie potem na ciebie jak fifi bedzie brzuchem bo plytkach szorowac

matra

@maximilianan daj piemskowi!

chyba że nie masz piemska..

to wtedy miej, opłaca się mieć piemska, jak się nie ma co z mięsem zrobić

paramyksowiroza

@maximilianan Zamroź. Będziesz robił rosół, to dodasz zamiast szpondra.

Zaloguj się aby komentować