Krówka na jutrzejsze bulgogi
Macie jakieś propozycje co zrobić z tymi resztkami po lewo? Jak coś to antrykot.
#gotujzhejto #gotowanie #kuchniaazjatycka

Krówka na jutrzejsze bulgogi
Macie jakieś propozycje co zrobić z tymi resztkami po lewo? Jak coś to antrykot.
#gotujzhejto #gotowanie #kuchniaazjatycka

@maximilianan wytop tłuszcz wołowy i zjedz powstałe skwarki ze smakiem i solą
@Lubiepatrzec ja nie polecam, tłuszczu mi się wytopiło trochę, a skwarki były albo miękkie, albo gumowate, chyba że masz na myśli zwęglenie ich na amen
@matra o takich chrupiących myślałem.
"Po lewej" :p
@skorpion a na kujawach "po lewo"
@maximilianan a na wschodzie "polewaj"
Jakto co psiurce daj tylko obadaj czy stara widzi bo bedzie potem na ciebie jak fifi bedzie brzuchem bo plytkach szorowac
@maximilianan daj piemskowi!
chyba że nie masz piemska..
to wtedy miej, opłaca się mieć piemska, jak się nie ma co z mięsem zrobić
@maximilianan Zamroź. Będziesz robił rosół, to dodasz zamiast szpondra.
Na zupę albo sos
Zaloguj się aby komentować