Komentarze (20)

Mati800

@PanNiepoprawny Przyznam szczerze, że ja nawet tych nie. Smacznego!

PlatynowyBazant

@Mati800 tylko z mięsem, ewentualnie grzyby

PanNiepoprawny

@PlatynowyBazant @Mati800 wszystkie dobre, o ile dobre. Te dobre 😛

Z_buta_za_horyzont

Nie toleruj także tych i oddaj mi.

PanNiepoprawny

@Z_buta_za_horyzont ale sępy na tym hejto. Tylko dej i dej. Załatw se uczciwie od swojej mamy 😛

Z_buta_za_horyzont

@PanNiepoprawny Ty mi się w moje nie mieszaj tylko oddawaj swoje .

PanNiepoprawny

@Z_buta_za_horyzont już nam mało w zamrażarce :P

Umypaszka

@PanNiepoprawny ruskie tylko smażone w misce posolonej śmietany

ErwinoRommelo

umm ale ta scybulka to by jeszcze poskwierczala na patelni bo biala jak europa w 39

PanNiepoprawny

@ErwinoRommelo z tą cebulką to jest tak że nie zawsze mi wychodzi w punkt, więc wolę sobie nieco wcześniej zakręcić niż jeść przypaloną

efceka

@ErwinoRommelo Zbrązowiona scybulka to powinna być w farszu, a na wierzch skwareczki

fisti

@PanNiepoprawny bo to trzeba na spokojnie, na niskim płomieniu

Czokowoko

Ah pamiętam jak na początku wojny dużo producentów zmieniało nazwy na pierogi ukraińskie xdd

Bo że ruskie to nie od rosji to raczej wiadomo, a przynajmniej tak myślałem ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

PanNiepoprawny

@Czokowoko wiem że Ruś i Rosja to dwie różne rzeczy, ale się kojarzy. Zresztą gdziekolwiek gdzie słyszę ten ich język w różnych odmianach, który brzmi jakby ktoś był najebany, to mnie skręca.

Fly_agaric

Nie tylko toleruję, ale i wielbię.

Kacapy - NIE! Ruskie - ZAWSZE!!

Zaloguj się aby komentować