#szynkowar #gotujzhejto
@Astro mam nadzieję spróbowałeś rumu w odpowiedniej ilości, żeby nie zepsuć indyka?
@Pimenista2 Facet sobie gotuje i dobrze, niech to robi. A Ty jak chcesz być śmieszny to idź po ten swój rum i się opij bo widać o to Ci chodzi a nie o potrawę.
@gawafe1241 fajnie że dodałeś komentarz który mnie sprowadza do pionu, a teraz idź i wyjmij kija z dupy bo ci wystaje.
@LukB: widziałeś jaki poważny, najgorsza gangrena tego portalu to ludzie tego typu xD
@gawafe1241 czy tak dobrze to nie wiem ale uczę się i staram się próbować nowych potraw. Dzięki za komentarz. Wypatruj wyników i recenzji to ten rum jest mocno ziołowy, nie lubię takich pić ale wylewać nie mam zamiaru
@Astro a wez zawolaj co c z tego wyjdzie
@Mielonkazdzika zawołam. Sam jestem ciekaw, choć to przepis dla różowej. Ja kończę robić surówkę i zabieram się za przygotowanie wołowiny.
Gwoli wyjaśnienia wszystkim, kurdę w miodzie a nie w rumie marynuje!!!!
@Astro to co to za flaszka kolo miesa? (╯ ͠° ͟ʖ ͡°)╯┻━┻
@Mielonkazdzika No to jest miód w Krym marynuje się mięso. Przez roztargnienie nazwany przeze mnie rumem (rum bym do innego zastosowania).
Poczytaj sobie o tym miodzie, moim zdaniem do picia się nie nadaje ale w marynacie może dać ciekawy efekt.
@Astro to ten krym do indyka to z miodem czy rumem w końcu?
Zaloguj się aby komentować