Komentarze (19)

AdelbertVonBimberstein

@redve a jak dodasz twarogu to smakuje jeszcze lepiej

ErwinoRommelo

Szkoda kasy i zdrowia na pizzashit

redve

@ErwinoRommelo duża pizza za 40zł to niezła cena względem konkurencji

a o zdrowie sie nie martwie, bo mam dużo ruchu i małą wage, więc jedynie składników mi troche brakuje

AdelbertVonBimberstein

@redve zdrowe odżywianie to nie tylko kwestia makroskładników ale także witamin i minerałów, których w takiej pizzy po prostu nie ma. Ile warzyw jest do tego? Ile błonnika?

redve

@AdelbertVonBimberstein błonnika mało. Warzyw i owoców regularnie sobie dodaje. Tak samo skyr zamiast twarogu

ErwinoRommelo

@redve niby tak, kazdy ma jakiegos ulubionego shitfooda, ale mnie boli jak na tym pisza pizza, nauczy sie robic taka jak @Shivaa to panny beda sie ustawialy, nie jest to tak trudne jak sie wydaje, kumpel dal elektrykowi do przerobienia elektryczny taki do pizzy wyskilowal robienie plackow, mrozi po 10 i jak mu sie zachce to odstawia takie delicje.

Half_NEET_Half_Amazing

@ErwinoRommelo

doszedłem do takiego samego zdania ostatnio

redve

@ErwinoRommelo ale zamawiając w dostawie czas przygotowania to 2 minuty na złożenie zamówienia

redve

nie będę bronił że jest tu dobra jakość czy coś.

Interesuje mnie tyle że moge za 40zł wyrobic niemal norme kaloryczną na cały dzień czymś smacznym i szybkim

ErwinoRommelo

@Half_NEET_Half_Amazing to jest mega lifehack, piec za 300 150 za przerobienie zeby grzal mega temp i po 4 miesiacach robi takie jak na fotce. Koszt to grosze za make wode sos, i troche wiecej jak chcesz jakas szynke wloska, nie dosc ze je zdroziej smaczniej to m skilla do konca zycia

e13b864d-ea38-4a7f-a00f-8fffcd1f9873
Half_NEET_Half_Amazing

@ErwinoRommelo

w moim serduszku tylko krowa w bułce

ErwinoRommelo

@redve wiadomo, za darmo nic niema, ale ww kumpel robi 20 plackow mrozi je i roboty tyle co wyciagnac wczesniej posmarowac i 20 min nagrzac piec, jak lubisz pizze to zastanow sie nad tym bo mowie ci ze warto, ja lubie chleb i dopiero po 30 nauczylem sie robic, bo wlasnie czasu duzo szkoda babrac trudne to a po 3 razie juz starego siebie wyzywalem od debili

Shivaa

@ErwinoRommelo ooo dzienkujem za docenienie 🤭☺️

Ja w sumie też od święta chętnie wsunę coś na dowóz, mój guilty pleasure to picka z da grasso z sosem czostnkowym xd

AdelbertVonBimberstein

@redve za 40 zł masz dwa kilo twarogu zero pracy

redve

@AdelbertVonBimberstein kto wpierdoli w 1 dzien dwa kilo twarogu

Greyman

@redve

kto wpierdoli w 1 dzien dwa kilo twarogu

Błądzisz synu, błądzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

AndzelaBomba

Nie dość, że sos do pizzy, to jeszcze po złej stronie

c65d4462-946b-4b68-9e3a-9856edbeb894

Zaloguj się aby komentować