Komentarze (18)

cebulaZrosolu

@Lubiepatrzec


Mam bydlaka!

Tez mam, moze jest cienki ale za to jest krótki

RogerThat

@cebulaZrosolu może mały, ale śmierdzi jak duży!

dremmettbrown

@Lubiepatrzec zrob chili w nim, w zimę ideolo

Lubiepatrzec

@dremmettbrown no muszę się nauczyć jak to pracuje i będę szukał fajnych przepisów

ciszej

@Lubiepatrzec do czego planujesz używać, do mięsa?

Lubiepatrzec

@ciszej do mięsa, bulionu. Zobaczymy.

ciszej

@Lubiepatrzec mmm liczę na relacje co tam będzie dobrego robione a szybkowar robi to samo tylko szybciej?

Lubiepatrzec

@ciszej na pewno pochwalę się zmaganiami, natomiast cała tajemnica, podobno, tkwi właśnie w wolnym przygotowaniu jedzenia i jeżeli wierzyć zapewnieniom to coś to daje, tylko jeszcze nie wiem co 😁 A pierwszy ogień będę chciał chyba zrobić zwykły bulion drobiowy i może kawałek schabu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

bandziorek

@Lubiepatrzec Mam z tej samej firmy trochę większego. Dobre mięso wychodzi, np: pulled pork. Teraz testuję do bigosu.

Lubiepatrzec

@bandziorek stawiasz na blacie czy jakoś zabezpieczasz od spodu?

bandziorek

@Lubiepatrzec na blacie normalnie. mój ma plastikowy spód i takie gumowe nóżki

bandziorek

@Lubiepatrzec teraz ogarnąłem że jednak metalowy spód tylko pomalowany na czarno. spory prześwit. blat pod spodem wygląda normalnie

Lubiepatrzec

@bandziorek No ja na wszelki wypadek podłożyłem deski drewniane. Raczej nie zaszkodzi a może pomóc, więc niech stoi na desce.

Astro

@Lubiepatrzec mój stoi normalnie na blacie. I duży (crockpot) i mały z Lidla.

Zaloguj się aby komentować