Komentarze (17)
@cebulaZrosolu pacz jaka fajna i słodka trypofobia
@vredo gofery są na bazie marchwi więc raczej wytrawne
@Lubiepatrzec Z dżemorem poproszę, kurwa xd
@vredo Marchew będziesz dżemorem zagryzał? No chyba, że dżemor dyniowy
@vredo słone z dżemorem?
@Lubiepatrzec Smaki trza mieszać!
@vredo kuchnia fjużyn ☺️
@Lubiepatrzec sól dobrze podbija słodycz. To dość częste połączenie
@moll no, słodkawe były od tej marchwi ale dla mnie to jednak wytrawny gofer, choć z dżemorem by obleciał, wiadomo.
@Lubiepatrzec zrób jabłkowo-marchewkowe. Słodkie bez słodzenia
@moll mam dynie i jabłko. Ciekawe czy też pyknie.
@Z_buta_za_horyzont Tego co tu się można nauczyć od pań to nawet pambuk nie wie.
@Lubiepatrzec powinno. Dynię też da się zetrzeć na wiórki
@moll blenderem robię. Nie chce mi się trzeć.
@Lubiepatrzec to lepiej puree zrobić
@moll nie chce mi się. Blender, gofrownica i elo.
@Lubiepatrzec i też dobrze
Zaloguj się aby komentować

