Komentarze (17)

vredo

@cebulaZrosolu pacz jaka fajna i słodka trypofobia

Lubiepatrzec

@vredo gofery są na bazie marchwi więc raczej wytrawne

vredo

@Lubiepatrzec Z dżemorem poproszę, kurwa xd

Z_buta_za_horyzont

@vredo Marchew będziesz dżemorem zagryzał? No chyba, że dżemor dyniowy .

Lubiepatrzec

@vredo słone z dżemorem?

vredo

@Lubiepatrzec Smaki trza mieszać!

Lubiepatrzec

@vredo kuchnia fjużyn ☺️

moll

@Lubiepatrzec sól dobrze podbija słodycz. To dość częste połączenie

Lubiepatrzec

@moll no, słodkawe były od tej marchwi ale dla mnie to jednak wytrawny gofer, choć z dżemorem by obleciał, wiadomo.

moll

@Lubiepatrzec zrób jabłkowo-marchewkowe. Słodkie bez słodzenia

Lubiepatrzec

@moll mam dynie i jabłko. Ciekawe czy też pyknie.

vredo

@Z_buta_za_horyzont Tego co tu się można nauczyć od pań to nawet pambuk nie wie.

moll

@Lubiepatrzec powinno. Dynię też da się zetrzeć na wiórki

Lubiepatrzec

@moll blenderem robię. Nie chce mi się trzeć.

moll

@Lubiepatrzec to lepiej puree zrobić

Lubiepatrzec

@moll nie chce mi się. Blender, gofrownica i elo.

moll

@Lubiepatrzec i też dobrze

Zaloguj się aby komentować