Komentarze (12)

koszotorobur

@ytilibuuun - zagotujesz go chociaż raz - wtedy cały do wylania - tak to jest jak za gotowanie poważnych potraw biorą się amatorzy.

lagun

Ale cebulę to trzeba przypalić

Z_buta_za_horyzont

Powoli do celu tu nie można się spieszyć .

ytilibuuun

Szumowina zebrana, przyprawy wpadły więc czekamy

(Zastosowano 3szt cebuli)

e30ef922-2da1-4e50-ad51-c69bf6a5481b
serel

Rosół w sobotę, zero szacunku do tradycji. Tak trzymaj!

RogerThat

@serel Będzie na jutro już gotowy. Kiedyś mama kolegi tak nam zrobiła przed grillem, o panie, to ty na mnie wowczas spojrzałeś

ytilibuuun

Sok z kury na powierzchni

0ea1a299-8263-4a2d-af5e-15fdae788f52
ytilibuuun

Wyszło przepyszne, nie używałem żadnych wzmacniaczy typu maggi czy vegeta - debiut z sukcesem

bfd1cef1-9394-432c-8106-661d89c420bf
185915c2-dff3-4cad-9097-52f1ac4c577c
b6981c9a-add2-4262-8f00-fcc76b070604
Unholy_Duck

@ytilibuuun penne do rosołu? Toż to herezja

ytilibuuun

Żeby się swojska kurka nie zmarnowała, to trafiła scebulo z rosołu na 15min do airfryera i mamy drugie danie

86379347-d184-4347-a288-fe203386c7d7
9a286060-a7bd-4de1-87ec-adc7e1086292
45d85c21-8633-4344-ba6f-a89f17ca8a8d

Zaloguj się aby komentować