Komentarze (9)

Dawaj, w sumie dobry pomysł jak kebab był bardzo ostry.

nie ma nic lepszego do kebsika

Ja maslanke czesto pije do kebsa, d⁎⁎a potem spiewa piesnie ludowe ale smak sie zgadza.

@Piechur @ErwinoRommelo @Gepard_z_Libii 


Dzięki, weszło gładziutko i nawet się utrzymało z 10 minut, po czym wyszło z dużym pośpiechem. No mało mnie na drugą stronę nie przenicowało.


Chyba mam taką śednią tolerancję laktozy.

@wiatrodewsi Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana - brawa za odwagę.

@Piechur kto nie pije kefiru, ten nie ryzykuje szampana z dupy

Turasy standardowo do kebaba piją ayran który jest właściwie rozwodnionym kefirem. Wchodzi super. Podobnie Persowie tylko u nich to się nazywa dookh chyba.

@wiatrodewsi pij kefir codziennie to będziesz miał flaki jak krokodyl.

Zaloguj się aby komentować