Komentarze (22)
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Tyle to prawie moll wysłałem xD
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Tobie kieleckiego nie wysłałem.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha A miałem?
Komentarz usunięty
@UmytaPacha Kurde miałem Ci ocet kielecki wysłać ale w końcu stwierdziłem, że mało śmieszne. Kupiłem też cały karton keczapu, musztard i sosów z kieleckiego ale odwagi mi brakło.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha sos tak. na allegro od ręki.

Komentarz usunięty
Komentarz usunięty
@UmytaPacha A teraz patrze i ten majo z czosnkiem o ile to nie to samo co sos(tylko drożej) , to przestali produkować.
Komentarz usunięty
@UmytaPacha no ale to skład idzie sprawdzić i jakoś odtworzyć smak.
Dwustrunowe IKEI są top.
Ale polecam o ile możliwe pakować próżniowo zawsze i wszędzie.
Do nich pakuję na etapie, co z tym zrobię. Próżniowo w workach to lubię małych ale już na porcje. No w słoikach jeszcze próżnowo.
@chwastyodkuchni
>w słoikach
Que? To jakieś szklane słoiki z opcja zasysania?
@wielkaberta Tak kształt słoika musi być odpowiedni i przyssawka taka.
tego tupu https://vacus.pl/67-pakowarki-prozniowe-do-sloikow-zestawy
@chwastyodkuchni the future is now. chcę takie. ja dalej podpalam spirytus na zakrętce.
Ale same prawdziwki, czy podgrzybki też?
BTW. Z wiekiem zaczęła mi przeszkadzać śliskość prawdziwów w farszu, więc od kilku lat dodaję pół na pół suszonych prawdziwych ze świeżymi boczniakami. Dla mnie bomba - polecam spróbować!
@Fly_agaric prawdziwki, podgrzybki i obrane maślaki (tylko niestety jedna paczka) przy czym w większości osobno kapelusze od nóżek. nóżki wywary/buliony, kapelusze farsze.
Zaloguj się aby komentować

