Komentarze (10)

Z_buta_za_horyzont

Witam serdecznie mistrza garkuchni .

3982ec09-a9f3-4599-a623-c1a59aa21c9c
MostlyRenegade

@Pomidorro należy sparzyć i obrać ze skórki.

A przy nalewaniu płynu wystarczy przyłożyć pionowo łyżeczkę - stary laboratoryjny sposób.

Xavy

@MostlyRenegade wystarczy nóż naostrzyć, a przy nalewaniu odpowiedni kąt i odległość trzymać

Felonious_Gru

@MostlyRenegade pomidory łatwo kroić, wystarczy użyć ostrej krawędzi noża

Astro

@Xavy przy nalewaniu trzeba trzymać karton „odwrotnie”. I nic się nie rozleje.

Astro

@Pomidorro piękny gif :) aż sobie zapiszę.

Michumi

@Pomidorro co tym nożykiem robi? Czyści ?Reszta się zgadza xd

Zaloguj się aby komentować