Komentarze (12)

mordaJakZiemniaczek

Piękny. Wracam do zabawy od wiosny, bo smaka mam na takiego bydlaka z masełkiem i solą

paulusll

@mordaJakZiemniaczek Smalec swojski lepiej wchodzi

porkins

@ZygoteNeverborn gówno, pszenica ;)

pacjent44

@porkins popraw i podziękuj. a sam chleb cudny. też tak chcę

porkins

@pacjent44 niechaj zostanie z bykiem jako dowód mojego niechlujstwa bądź głupoty

pacjent44

@porkins chleb mi mówi co innego.

onomatopeja

@porkins

Z dwoma bykami:

dwu-tygodniowy

Iknifeburncat

@porkins przepiękny bochen

perliczka_przednia

@porkins no elegancki! Wzorek to ręcznie nacinany, czy masz jakąś foremkę, albo inne ustrojstwo do tego?

porkins

@perliczka_przednia normalnie, żyletką jedno długie cięcie z jednej strony, i kilka drobnych z drugiej, które tworzą efekt ,,listków".

Zaloguj się aby komentować