Do śniadania wolno pieczony wczoraj schab (4h w 140 stopniach).
#gotowanie

Do śniadania wolno pieczony wczoraj schab (4h w 140 stopniach).
#gotowanie

@GazelkaFarelka nie suchy?
@Lubiepatrzec jak to schab, na kanapkę ujdzie
@GazelkaFarelka @Lubiepatrzec z majonezem wszystko się przełknie
@PanNiepoprawny a to wiadomo
@PanNiepoprawny ważne żeby nie kielecki
@GazelkaFarelka wyrabiasz się
@moll ten tip z długim pieczeniem w niskiej temperaturze był pro, w końcu zaczął mi ten schab wychodzić
@GazelkaFarelka on jest dobry dla większości mięs. Chociaż teraz testuję drugą stronę i robię mięsa duszone w warzywach w szybkowarze. Też super wychodzą.
Zrobiłam schab i był mięciutki
@moll mi w szybkowarze schab jakoś nie wychodzi, inne mięsa owszem - ale nie schab
@GazelkaFarelka na bloga wrzucam w tym tygodniu to zobaczysz co inaczej robisz
Jak usłyszysz dźwięk tartego chrzanu, za drzwiami będę stał ja
Zaloguj się aby komentować