Komentarze (11)

Lubiepatrzec

@GazelkaFarelka nie suchy?

GazelkaFarelka

@Lubiepatrzec jak to schab, na kanapkę ujdzie

PanNiepoprawny

@GazelkaFarelka @Lubiepatrzec z majonezem wszystko się przełknie

Lubiepatrzec

@PanNiepoprawny a to wiadomo

starszy_mechanik

@PanNiepoprawny ważne żeby nie kielecki

moll

@GazelkaFarelka wyrabiasz się

GazelkaFarelka

@moll ten tip z długim pieczeniem w niskiej temperaturze był pro, w końcu zaczął mi ten schab wychodzić

moll

@GazelkaFarelka on jest dobry dla większości mięs. Chociaż teraz testuję drugą stronę i robię mięsa duszone w warzywach w szybkowarze. Też super wychodzą.

Zrobiłam schab i był mięciutki

GazelkaFarelka

@moll mi w szybkowarze schab jakoś nie wychodzi, inne mięsa owszem - ale nie schab

moll

@GazelkaFarelka na bloga wrzucam w tym tygodniu to zobaczysz co inaczej robisz

Giban

Jak usłyszysz dźwięk tartego chrzanu, za drzwiami będę stał ja

Zaloguj się aby komentować