Komentarze (11)

sireplama

jaka krew? Jaki zagęszczacz?

Pomidor__

@sireplama Hemoglobina suszona.

Hoszin

Kaszanka na ligę mistrzów

paramyksowiroza

@Pomidor__ I jak ta krew z proszku? Daje radę?

wonsz

@paramyksowiroza Zanim kolega odpowie to ja zdążę potwierdzić, używam od kilku lat z powodzeniem.

Pomidor__

@wonsz @paramyksowiroza Bardzo fajnie i wygodne. Tylko nie sposobem namaczania i robienia roztworu tylko sypania do masy. Smaczne, pokusiłem się nawet na dodatek cynamonu 0,2g/kg i pasuje tutaj.

paramyksowiroza

@wonsz @Pomidor__ Dzięki, Panowie!

Pomidor__

@UmytaPacha No nie będę wołał na gotową.

madhouze

Akurat dziś konsumowałem z dodatkiem wątróbki, coby dzień święty świecić

Zaloguj się aby komentować