Komentarze (9)

Ten_koles_od_bialego_psa

@Klamra wyobraź sobie ten zapach "soku ze śmieci" w ciepły letni dzień, taki trochę słodki i mdły. Dodaj zapach rozkładającego się mięsa i octu i cyk masz te samo odczucie

Klamra

@Ten_koles_od_bialego_psa i tak mam plan, kiedyś tego spróbować. Najważniejsze jest ptwarcie puszki. Ostatnio w jednym odcinku Makłowicza w Szwecji, z jedną miejscową, pokazywali jak to się otwiera. Nikogo nie cofało (° ͜ʖ °)

zjadacz_cebuli

@Klamra on to kiedyś na jakimś wycieczkowcu jadł, chyba jeszcze jak nagrywał dla TVP

Cinkciarz

@Klamra jadłem na początku września. Nic strasznego. Jedna puszka w lodówce jeszcze czeka na okazje.

b1a5d50a-d5d5-477a-a085-45290952ca2d
Ihooj

@Klamra Zapamiętam to na zawsze jako jeden z lepszych challenge'ow w pracy.

Alembik

@Klamra No i smaczka na grifickie mi narobiłeś. A tych śmierdziuchów też muszę spróbować.

Peter_Mountain

@Klamra Wpierniczam takie sery poyebane śmierdzące, że pewnie te śledzie zjadłbym ze smakiem xD

Klamra

@Peter_Mountain zjedz. Tylko najpierw otwórz. Z chęcią zobaczę to na żywo (° ͜ʖ °)

Zaloguj się aby komentować