Zaczęło się od pięknego antrykotu. Później to już poszło, buły burgery i jazda ...

Wpadło takich dwóch koleżków i musiałem się spoziomizować żeby nie wypadło.


#gotujzhejto #gotowanie #domowelepsze #jedzenie #jedzzhejto #slowfood #nietylkomielonka #festerpichci

db4468b6-f30f-4449-9039-cdda7ac0b4ce
a405b476-aa58-4a29-b06f-31f2ba0a0fd2
003245f8-8d01-474f-b3e5-0521b7ed088f

Komentarze (10)

PanNiepoprawny

Jeszcze z tej najmniejszej bułki zrób

UncleFester

@PanNiepoprawny Nie mam takiej foremki do koplecika.

Z_buta_za_horyzont

@UncleFester Też zawsze mam zawsze problem, że bułka za duża .

NiebieskiSzpadelNihilizmu

@UncleFester koleżków, dobra dobra, nie z nami te numery- po prostu powiedz uczciwie że miałeś smaka i sam wszystko opierdoliłeś

UncleFester

@NiebieskiSzpadelNihilizmu

Oczywiści, że sam wciągnąłem. Koleżkowie to te dwa hamburgery zeżarte.

Jeszcze na zimne piwo mnie naszło, ale nie miałem i Vina Esmeralda poszła w zastępstwie.

mordaJakZiemniaczek

Z bułki własne zawsze szacun

UncleFester

@mordaJakZiemniaczek Hłe, hłe, buły pszenno-żytnie na zakwasie chlebowym i drożdżach, mleku i maśle, przepyszne.

mordaJakZiemniaczek

@UncleFester z żytem mówisz? Jaka mniej więcej proporcja do pszennej?

UncleFester

@mordaJakZiemniaczek 350g pszennej, 100g żytniej, 100g zakwasu żytniego

Zaloguj się aby komentować