Komentarze (7)
@Barcol Chrystusie, fachowa łopatka, deska z podziałką, pewnie jeszcze smalone na granicie z dolomitów i piec kamienny robiony przez brukarza z Etiopii, na drewnie z sadów owocowych z gór Dalmacji.
@eloyard łopata pożyczona od kumpla, ale mu oddam bo się nie sprawdza, kamień marketowy jakiś podpisany "do pizzy" a piekarnik do zabudowy, jeden z najtanszysz jakie mieli w rtv euro agd xd
A deska jako jedyna faktycznie fajna, dostałem na parapetówe
Jakiś specjalny piekarnik ? Bo z chęcią się dowiem jak tak zrobić
@grzymislaw-mocowladny piekanrik zwykły ale sposób użycia nietypowy xd
https://www.hejto.pl/wpis/czasem-dostaje-pytania-o-przepis-na-pizze-ale-ze-zawsze-robie-nieco-inaczej-a-i-
Zaloguj się aby komentować





