Świąteczna #pizza z okazji #miedzynarodowydzienpizzy. Może nie jest idealnie, ale z każdym kolejnym plackiem coraz lepiej Ciasto 48h w lodówce, mąka Caputo Nuvola

fb63f54f-fe92-47a7-8ab4-6a38b680cb17
c0d2d8d0-ce2a-407c-a799-25b236614a8c

Komentarze (21)

SUM

@ebe W czym pieczona? Bardzo ładna.

ebe

@SUM Dzięki! Pieczona w piekarniku, 300 stopni z funkcją grill

SUM

@ebe To jak na zwykły piekarnik to ekstra.

ebe

@SUM głównie robotę robi dobrze rozgrzany kamień umieszczony tuż pod górną grzałką, wypiek łącznie 2,5 - 3 min

ebe

@jajkosadzone częstuj się

jajkosadzone

@ebe

Dziekuje,dziekuje.

Niech Bozia w dzieciach wynagrodzi

sumrzeczny

Piekłeś na 2 razy, czy to dwie różne 🤔 ?

ebe

@sumrzeczny to dwie różne, ale obie pieczone na 2 razy

SUM

@sumrzeczny xD Salami od szynki nie odróżniasz?

sumrzeczny

@SUM ja już dzisiaj najedzony, nie wpatrywałem się tak dokładnie :D

PlatynowyBazant20

@ebe jest semola, widać że postarane

zomers

@ebe fajne te pizze robicie ogólnie na hejto, oj jak sezon grillowy powróci, to grzeję kamień i będę atakować o przepisy na ciasto

skorpion

@zomers ja też chce, bo się na ciasto wkurwiam, a powinienem na siebie...

zomers

@skorpion no ja chociaż kamień przetestowałem, na gotowcu z lidla i wiem, że razem z grillem gazowym, piecze super. Więc będzie mi potrzebne tylko wtedy dobre ciasto do błogiego pizzowania xD

Sofie

Jak to nie jest idealne to nic nie jest!

bartek555

pizze upiecze, update hejto zrobi i jeszcze pewnie ma czas na piwo z kolegami. takich ludzi nam potrzeba. nie to co ten @bartas

ebe

@bartek555 a to nawet nie połowa moich umiejętności!

bartas

@bartek555 skad tyle jadu w tym u Was w tym Seulu xd @ebe umie jeszcze palić 3 szlugi jednocześnie

Zaloguj się aby komentować