#gotujzhejto #gotowanie #jedzenie #jedzzhejto
![bcc25834-4cdc-41c0-b23e-f8eebafbce13](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/7cbd6704c4d9797cc2ff6b9380ee4574.jpg)
@Pan_Czerwony_Pomidor Nikt nie odważyłby się szkalować koperku.
@Mr.Mars Oj byli już tacy. xD Nieprzepracowana trauma bo znalezieniu koperku zamiast lodów. XD
@Pan_Czerwony_Pomidor To musiało być straszne wydarzenie.
Łobiad jak z restauracji
@yeebhany Pod nazwą obiady domowe u Pomidora xD
@Pan_Czerwony_Pomidor stolowalabym sie co łikent jezeli nie mialbys cen wyjebanych w kosmos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yeebhany Ciekawe jak tam z nośnikami energii dla firm? Nawet zwykłe ugotowanie ziemniaków wychodziło ostatnio kilka razy drożej niż w domu xD
@Pan_Czerwony_Pomidor powiem tak: 20 tys dla biura jedna FV, w okresie zimowego szczytu, kiedy normalnie jest 1,5-3 tys. A dla restauracji...dobra dawaj ceny gaz do dechy xD
Kurka też z ogródka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mikolajkmix Już nie.
Bardzo szanowanko
@Pan_Czerwony_Pomidor co robiłeś żeby ślimaki te kurwy ci sałaty nie zniszczyły?
@Opornik Pełzakol ekstra gr. Plus mam podwyższone grządki.
![57a23f88-8cc4-40b1-82a1-02d4eed5392a](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts_comments/images/250x250/0996453048f904d4abd87ecd67449747.jpg)
@Pan_Czerwony_Pomidor Dzieki. ja BROS używam, daje radę. Też mam podwyższone grzadki, ale co z tego, i tak przelezą. W szklarni nawet na górne półki mi wlazły po rusztowaniu.
@Opornik No są nicienie na ślimaki ale to droższa sprawa. Można też robić opryski z siarczanu żelaza na dużych powierzchniach ogrodu. Proporcje w tej aukcji https://allegro.pl/oferta/siarczan-zelaza-ii-antymech-nawoz-do-trawy-5kg-12293959358
Koperek zawsze szkaluję, a już zwłaszcza z ogródka. Mrugnij trzy razy przez lewe ramię o 21 37 jeśli cię zmusili do posiania koperku
@conradowl xD
@Pan_Czerwony_Pomidor Wygląda apetycznie, ale nie świruj, że się tym najadłeś.
widzę wał z ziemniaków żeby nie pomieszać smaków
@Pawelvk ech a co ja Karpaty w ziemniaku modeluje, proszę mnie nie obrażać
@Pan_Czerwony_Pomidor koperek znakomity. Daj więcej!
Zaloguj się aby komentować