Komentarze (32)

Rimfire

@maximilianan 1. Zatrudnij Polaka do zebrania szparagów

2. Ugotuj szparagi

3. Podaj ze stekiem

Odwrocuawiacz

@Rimfire *oczywiście zatrudnienie na czarno

moll

@maximilianan podsmaż boczek w kostkę, zdejm szpyrki. Wrzuć szparagi i pieczarki, podduś/zesmaż je na tłuszczu ze świnki, dodaj szpyrki

paulusll

@maximilianan Ty w Niemczech mieszkasz?

moll

@maximilianan to są skwarki, to co zostaje z wytapiania boczku. Nie znasz? xD

maximilianan

@paulusll od półtora roku


@moll skwarki to skwarki, nie trzeba im wymyślać nowego imienia

pokojowonastawionaowca

@moll ty się podałaś do ojca czy co to jest?!?!

moll

@maximilianan ono nie jest nowe

moll

@pokojowonastawionaowca ponoć skóra zdjęta z matki, ale wydaje mi się że jednak bardziej do ojca xD

pokojowonastawionaowca

@moll co to za Zakarpacie??? Tylko tego w przepisach nie umieszczaj.

moll

@pokojowonastawionaowca Kociewie, nie jakieś Zakarpacie!

maximilianan

@moll to jest to samo jak skipka i dupka od chleba

moll

@pokojowonastawionaowca sam jesteś Kaszub!

moll

@maximilianan jak ze wszystkim. Masz podobne regionalizmy, ale nie takie same

pokojowonastawionaowca

@moll ty jesteś @,bojowonastawionamoll


Ja to lubię morze, generalnie to miałem być pilotem, a potem marynarzem. Skończyłem jako, no...

moll

@pokojowonastawionaowca podłe insynuacje i pomówienia

pokojowonastawionaowca

@moll ja to znam xD ja w ogóle to chyba z tobą flirtuje, tak trochę...

affa6aa7-e507-46a2-bb10-c3313bbca0ac
moll

@pokojowonastawionaowca nie wiem co znasz, a ze mną poza koleżeńską stopę znajomości nie wyjdziesz, więc wstrzymuj kucyki xD

pokojowonastawionaowca

@moll ja już wiem, że ty to jesteś ruda xD no nie obrażaj mi się tylko!

maximilianan

@pokojowonastawionaowca ej kolego ale odróżnij Kujawy od Kaszub.

moll

@pokojowonastawionaowca nie, ja jestem blondynką

Marcowy_Kot

@maximilianan ja ostatnio gotuje je na parze, paczka go garnka na pare, 15 i gotowe bez dodatkowej roboty. Miekkie, przyjemne, może nieco słone

maximilianan

@Marcowy_Kot ja niedawno jadłem spoko smażone i chyba takie zrobię jak próbuję @moll

moll

@maximilianan tylko sobie dopraw, bo o przyprawach zapomniałam napisać XD wystarczy sól i pieprz

na_marginesie

Gotujesz szparagi, po ugotowaniu wrzucasz na patelnię z oliwą z oliwek i posiekanym czosnkiem, nie smażysz, tylko grzejesz je tam lekko przez 2 minuty

swrscyk

Cienki boczek albo parmeńską szynkę spraw sobie. Szparagów kilka owin. Jak masz mozarellę to do środka daj. Sól pieprz oliwa delikatnie myk myk. Do piekarnika na nie wiem ile stopni i czasu ale chyba 180 i 20 minut to będzie aż nazbyt. No i je jesz później. Ale to gusta jak d⁎⁎a każdy ma swoje.

ostrynacienkim

@maximilianan mam propozycje - wypierdol przez okno, zrób frytki

maximilianan

@ostrynacienkim kolego.

Zaloguj się aby komentować