Komentarze (14)

NatenczasWojski

@koszotorobur nowa receptura. Nie napisane że lepsza


Zwróć uwagę że mleczna czekolada zdobione a nie oblewane. Czyli czekoladowe są tylko te zawijasy

koszotorobur

@NatenczasWojski - może @HolQ będzie w stanie nam powiedzieć na jakich składnikach przycieli w tej nowej recepturze, że to teraz tak słabo smakuje

koszotorobur

@HolQ - pewnie podłe kakao (bo jego cena wzrosła pięciokrotnie od 2023) i do tego najtańsze tłuszcze roślinne

koszotorobur

@NatenczasWojski oraz @HolQ - kiedyś były całe oblane czekoladą

A to kurwy (╯°□°)╯︵ ┻━┻

4013a5ea-3f21-44fd-b0c6-ccf76cb24ece
HolQ

@koszotorobur no i zagadka rozwiązana....zakamuflowana shrinkflacja

entropy_

@koszotorobur zrób z tego ozdobę na tort i niech goście zjedzą xD

koszotorobur

@entropy_ - dokładnie tak pomyślałem - będzie słodycz dla gości

Half_NEET_Half_Amazing

przed chwilą zjadłem ferrero rocher i odczucia podobne

SuperSzturmowiec

te chrupki do mleka co se w Czechach kupiłem tez do bani

GazelkaFarelka

@koszotorobur Wszystkie słodycze po kolei zaczynaja zjadać same siebie w ramach cięcia kosztów. W sumie to nawet dobrze, bo jak mam zjeść takie gówno to wolę nie jeść wcale. W sumie tak z firm to jedynie Roshen się jeszcze trzyma, waląc uczciwie do słodyczy stary dobry porządny cukier a nie jakiś erzsatz.

koszotorobur

@GazelkaFarelka - muszę wrócić do pieczenia ciast - jest tyle prostych do upieczenia na szybko, że nie ma sensu jeść gównianych słodyczy jak można zjeść dobre ciasto.

globalbus

@GazelkaFarelka mój feeling, jak idę do biedry w regał ze słodyczami. Myśl - zjadłbym coś słodkiego - ale nie to xD

Za to w piekarni dobrej bułeczki typu rabarbarka/jagodzianka sobie nie odmówię.

PanNiepoprawny

@koszotorobur kiedyś były dobre, ale potem producentowi się zrobiło za drogo i zmienił skład.

Zaloguj się aby komentować