Komentarze (13)

bojowonastawionaowca

@Herbol było już coś kiedyś warzone?

cebulaZrosolu

@bojowonastawionaowca ta łycha już nie jedno wymieszała chyba

Herbol

@bojowonastawionaowca tak z 5 lat temu : ) ten styl był chyba pierwszym jaki w życiu robiłem

Herbol

@cebulaZrosolu to kluczowy element, pochowaja mnie z nią

Ragnarokk

Bawiłem się w to parę lat temu. Covid zabił - sam aż tyle nie piłem, a od covida kumple z pracy dostali zielone światło na zdalną pracę i tyle ichj widziałem.


Aczkolwiek ja robiłem lamersko - z brewkitów. Nie miałem czasu, warunków i chęci by robić od podstaw

Herbol

@Ragnarokk brewkity na start dobra opcja, ale problem jest taki że to drogie. Ale prawdziwa zabawy zaczyna się jak przechodzisz na piwo warzone ze slodow

serel

@Ragnarokk tak samo, chyba jeszcze w szafie mam ze dwa zestawy i worek glukozy z 2019 roku xD

PlatynowyBazant

@Herbol już widziałem tu te płytki na ścianie chyba

Herbol

@PlatynowyBazant to stała ekspozycja przy warzeniu

Ravm

Ehhh, warzyłem kiedy jeszcze elroy z piwo.org miał sklep stacjonarny w Krakowie na Kobierzyńskiej.

Taboret, gar zacierny, srutownik, kapslownica gdzieś leży na strychu ale nie mam czasu nawet pić piwa.

ipoqi

Robisz na dekokcji? Odbieranie części zacieru?

Herbol

@ipoqi to tylko przy hellesie, a tak to się nie bawię w dekokcje

Zaloguj się aby komentować