Komentarze (13)
@Herbol było już coś kiedyś warzone?
@bojowonastawionaowca ta łycha już nie jedno wymieszała chyba
@bojowonastawionaowca tak z 5 lat temu : ) ten styl był chyba pierwszym jaki w życiu robiłem
@cebulaZrosolu to kluczowy element, pochowaja mnie z nią
Bawiłem się w to parę lat temu. Covid zabił - sam aż tyle nie piłem, a od covida kumple z pracy dostali zielone światło na zdalną pracę i tyle ichj widziałem.
Aczkolwiek ja robiłem lamersko - z brewkitów. Nie miałem czasu, warunków i chęci by robić od podstaw
@Ragnarokk brewkity na start dobra opcja, ale problem jest taki że to drogie. Ale prawdziwa zabawy zaczyna się jak przechodzisz na piwo warzone ze slodow
@Ragnarokk tak samo, chyba jeszcze w szafie mam ze dwa zestawy i worek glukozy z 2019 roku xD
@Herbol już widziałem tu te płytki na ścianie chyba
@PlatynowyBazant to stała ekspozycja przy warzeniu
Ehhh, warzyłem kiedy jeszcze elroy z piwo.org miał sklep stacjonarny w Krakowie na Kobierzyńskiej.
Taboret, gar zacierny, srutownik, kapslownica gdzieś leży na strychu ale nie mam czasu nawet pić piwa.
Robisz na dekokcji? Odbieranie części zacieru?
@ipoqi to tylko przy hellesie, a tak to się nie bawię w dekokcje
Ale taguj #hejtopiwo
Zaloguj się aby komentować
