Komentarze (24)

Furto

@NatenczasWojski nie

Furto

@kopytakonia szukamy dalej

Furto

@PaczamTylko to by było za proste

PaczamTylko

@Furto Czasem najciemniej pod latarnią Drugi typ: agrest

Furto

@PaczamTylko Bingo!

kopytakonia

@PaczamTylko to pierwsze co mi przyszło do głowy, ale za proste i chyba za ciemne. Swego czasu robiłem dużo cytrynowek i byly żółciutkie prawie

kopytakonia

@Furto kurde mialem to w głowie ale stwierdzilem, ze przecież juz nie ma agrestu

Furto

@kopytakonia był miesiąc temu, kiedy stwierdziłem, że tyle za cholerę nie zjem i co by tu zrobić 3,5 tygodnia się macerował, dzisiaj filtrowałem.

kopytakonia

@Furto musi smakować ciekawie, nie piłem nigdy agrestowej nalewki

Furto

@kopytakonia Ja też nie, może będę pamiętał (xDD) i zdam relację w okolicach pasterki

Furto

@SuperSzturmowiec kolorek by chyba pasował, ale nie. Agrest - wyżej już odgadnięto

Furto

@cebulaZrosolu *po zastosowaniu dobrze przyswajalnej wit. C

UncleFester

@Furto Mętna ta berbelucha, puść przez kolumnę i pilnuj procesu.

Furto

@UncleFester Co to kolumna? Przelewałem przez złożoną gazę.

UncleFester

@Furto

Takie długie, miedziane, ze sprężynkami w środku.

Furto

@UncleFester Jak się to nazywa "profesjonalnie"? Można to kupić w jakimś sklepie stacjonarnym, czy w grę wchodzi tylko jakiś internetowy dla miłośników pędzenia bimbru? Słyszałem też, że można zrobić 2. filtrację przez filtry do kawy, a te mam, może wystarczą?

Petrolhead

Niby agrest, a wygląda jak mirabela. Twarda, mała i kwaśna

Zaloguj się aby komentować