Pamiętaciete te burgery z biedry po 5.99 po 150g ehh #kiedystobylo #biedronka #gotujzhejto

Pamiętaciete te burgery z biedry po 5.99 po 150g ehh #kiedystobylo #biedronka #gotujzhejto

@lubiespac nie, ale pamiętam burgery z osiedlowych sklepów pakowane po 8 xD
@maximilianan a najlepsze były na dworcach z dziwną surówką i keczupem tortex po 5 zł
nie, ale pamiętam burgery z osiedlowych sklepów pakowane po 8 xD
@maximilianan Też to pamiętam - czasy, kiedy człowiek był młody i miał w dupie swoje zdrowie. Jeszcze bułki kajzerki, pomidor i trochę majonezu i był git obiad, który można było zrobić w 5 minut (+ dodatkowe 20 minut, o które skracał życie każdy zjedzony "burger").
@zjadacz_cebuli zawsze były ogromne
@LondoMollari a co jest złego w mięsie wołowym z solą i pieprzem?
@wonsz np to, że nie mam żadnego takiego przed sobą a jestem głodny
a co jest złego w mięsie wołowym z solą i pieprzem?
@wonsz Pytanie nie ma zastosowania dla tych pakowanych po 8 "burgerów" z osiedlowego - bo to w większości było drobiowe MOM + trochę wołowiny (aby móc napisać "drobiowo-wołowe") + tona tłuszczu + diabli wiedzą jeszcze co. Myśl nie w kategoriach tego co się obecnie jada, tylko czegoś takiego (choć to wygląda i tak lepiej niż tamte):

@LondoMollari a dobra, teraz załapałem kontekst do końca.
@zjadacz_cebuli wymienione przez Ciebie były z MOMem i daleko im było do Wołowiny
@Z_buta_za_horyzont w latach 90 i na początku 2000 nikt się nie przejmował momem, ważne żeby to nie był szczur i ogona nie było widać (° ͜ʖ °)
Zaloguj się aby komentować