Ostatnio pieczona, po drobnych poprawka będzie idealna do wędzonej, wolno gotowanej szarpanej wieprzowiny.
#gotujzhejto #jedzenie #upomidora #bojowkapiekarska




Ostatnio pieczona, po drobnych poprawka będzie idealna do wędzonej, wolno gotowanej szarpanej wieprzowiny.
#gotujzhejto #jedzenie #upomidora #bojowkapiekarska




Fajna fekalia
@PanNiepoprawny Nie mam fotki przekroju bo nie zdarzyłem zrobić, ale drożdże nieźle napierdziały.
@SUM Poczekam na szarpaną wieprzowinę.
@Mr.Mars Nad dodatkami myślę, jak świnkę doprawić dobrą gram masalą to może plastry w miarę dojrzałego mango?
@SUM żadna masala kurła
Coś naszego
Np czostek
@Michumi niedźwiedzi czy słoniowy xD
@SUM No masz. Co za namol xD Zjem se chlebka ze smalczykiem. I wuj.
@Michot Nie lepszy dżem ze świnki?
@SUM This is the same picture.
@Michot Otusz nie. Dodatek wędzonego surowego boczku i jabłek robi różnice. Niektórzy nawet dodają żubrówki (wódki nie samej trawy) jałowca i suszonych śliwek oprócz dodatków do smalczyka
@SUM Alkohol + tłuszcz = ?
Bądź ochotnikiem i zrób taki smalczyk.
@Mr.Mars I wysłać paczkomatem?
@SUM Ech. Nie doceniasz mnie xD Zasadniczy wkład - tłuste ze schabu. Ćwiarteczki jabłek i śliwka wędzona. Cebula. I sporo czosnku. I majeranek. I trochę ostrej papryki. Mniam.
@Michot Podać namiary na mój paczkomat, chętnie spróbuje.
@Michot jest wariat z tym żarciem nie
@SUM przepis?
@UncleFester Ten od Ciebie.
@UncleFester dawaj - czy to je chrupiące take czy miękkie?
@Michumi To je focaccia - chrupiące z wierzchu, aksamitnie miękkie w środku. Popaczaj filmik @SUM robił z tego przepisu.
@UncleFester Bardzo dziękuję gnijący wujku
@UncleFester kurde na focie od @SUM bym nie ogarnął że to foccacia
wyglądało jakby miało takie w ciul chrupiące bąble coś jak upieczona skóra z boczku
BTW @SUM jesteś hobbysta czy zawodowiec w jedzeniu?
Ale co to jest? Serio pytam

@ten_kapuczino

Zaloguj się aby komentować