Komentarze (16)

@SUM Dzisiaj mam ochotę na boczuś.

@SUM takie tłuste to rozumiem

A nie tam jakieś pączki

@Pawel45030 rozumiem zjeść pączka, słodycz jakiś w dzień tradycyjnie ostatni przed postem, ale nie jak zwierzę, "sobie dzisiaj pozwolę" i wtranżala jak prosię pasze.

Kurła, codziennie sobie pozwalasz, to może dzisiaj zrób to dla siebie i sobie odpuść?

W sensie nie ty, tylko ogólnie.

@AdelbertVonBimberstein obżarłem się pączkami z erfrajera i jest zajebiście. a jutro jak się znowu będę chciał obeżreć pączkami, to specjalnie pójdę z nimi w stronę piekarnika, otworzę drzwiczki ale zaraz zamknę z tekstem `aaaaaa, nie dla psa kiełbasa` i wrzucę je do erfrajera, bo tak jest oszczędniej i szybciej XD

@wonsz rób co chcesz. To twoja nadwaga i sapanie przy wchodzeniu na pierwsze piętro.

@AdelbertVonBimberstein mam nadwagę i mieszkam na pierwszym piętrze, nie sapię...czyli kolejna zaleta airfryera potwierdzona!

@SUM na wakacjach miałem piękne widoki, ale ten zapiera dech w piersiach :)

@Astro No ale wracasz niedługo?

@SUM wróciłem wczoraj w nocy :)

@SUM Fajny patent na wlot dymu w wędzarni. A nie zwykła rura z daszkiem. Zapamiętam, bo będę za jakiś czas sobie budował.

@SST82 To jest Borniak, to przy okazji zabezpiecza przed ociekaniem tłuszczu, wody przy podpiekaniu, osuszaniu na grzałkę.

@SUM Dziękuję za tą ciekawostkę.

@SUM Aaaa czyli to nie klasyczna wędzarnia na dym

@SST82 Tak ten element to misa odgrodowa lub segmentowa, przy zwykłej wędzarni może zatrzymywać jeszcze odrobiny popiołu które mogą się zdarzać.

Zaloguj się aby komentować