Komentarze (13)

koszotorobur

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak - jego to jakiś nadziany, że takie wyszukane rarytasy pałaszuje

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

@koszotorobur nie stać mnie na wiele rzeczy niestety

na jedzenie sobie nie żałuje bo to jedna z moich nielicznych przyjemności

koszotorobur

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak - i prawidłowo - nie ma co sobie odmawiać!

Pomimo ograniczonego budżetu to przy odrobinie planowania, chęci i pracy (głównie gotowania) można jeść jak król!

Smaczności życzę!

UncleFester

IMO antrykot to najlepszy kawałek woła na stejka.

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

@UncleFester w sumie to się zgadzam

zboinek

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak kolega chyba jakiś szlachcic

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

@zboinek w 1/4 albo 1/8 zależy którym legendom rodzinnym wierzyć

podobno jeden z przodków był oficerem u Napoleona

szczelamseczasem

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak  Panie, kotlet wyszedł chyba duszony. Tyle tłuszczu na stejka?

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

@szczelamseczasem do bastowania potrzeba więcej tłuszczu, tą łyżką polewałem własnie

jak profesjonalny szef

Ziutson

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak i prawidłowo. Oglądam i testuje ostatnio prostsze przepisy od guga food z YT i to polewanie masełkiem na patelni to jedna z najpiękniejszych i najsmaczniejszych rzeczy ever.

Zapster

Bez zdjęcia przekroju stęka się nie liczy

Zaloguj się aby komentować