Komentarze (7)

Mielonkazdzika

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak uwielbiam!

Mr.Mars

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Lubię!

SiostraNieZdradziDziewczynaTak

@walus002 po prostu przesmażasz 2 min na maśle i oliwie to co na zdjęciu dodajesz wina czekasz aż się zagotuje i dodajesz mule. Mule gotujesz 3-5 min aż się otworzą (tych które się nie otworzyły nie jedz)


wcześniej myjesz mule w słonej wodzie, usuwasz wąs, odrzucasz te które nie są zamknięte ani się nie zamykają po puknięciu w coś twardego


https://www.youtube.com/watch?v=-3BStcnV_jw


https://www.youtube.com/watch?v=S4z2gmtUzHE

walus002

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak dzięki!

Nigdy nie jadłem ani nie robiłem muli ale myślę, że zrobię wkrótce :)

Pan_Buk

@SiostraNieZdradziDziewczynaTak Widzę, że ktoś się załapał na promkę w Biedrze po 14,99 zł

Spróbuj kiedyś po tajsku, z przyprawą curry i mlekiem kokosowym i sokiem z limonki.

ColonelWalterKurtz

Pięknie. Sam nie robiłem ale jak jestem w Bułgarii to zawsze się nawpierdalam w opór świeżych muli. Pic rel z zeszłego tygodnia.

f6aa79a6-7ccb-4f5b-ba59-2897085faf76

Zaloguj się aby komentować