Komentarze (11)

Michumi

frajerek to dla mnie zakup roku

SUM

@Michumi Jeszcze eksperymentuje z czasem i temp w nowym modelu bo jednak trochę się różnią efekty.

Michumi

@SUM ja muszę zacząć zapisywać te parametry bo kurła zawsze mi wychodzi ale po x zmianach w trakcie procesu frajerowania. Ale generalnie jest gituwa

wonsz

@Michumi wołam @AdelbertVonBimberstein , on ci zaraz wytłumaczy że się mylisz XD


@SUM jak kurła kocham pietruszkę tak tabbouleh jest dla mnie nie do przejścia. No chyba że jako niewielki dodatek do mtabbal albo hummusu.

AdelbertVonBimberstein

@wonsz rupta co chceta nawet goowno z frajera.

Starzy sekciarze.

SUM

@wonsz Nie ciało mi się iść do ogródka bo padał deszcz, ale przecież mięta może być?

Michumi

@wonsz Czemu jak coś Staje się popularne to zaraz nazywa się miłośników tego produktu sekciarzami? Przecież wiele rzeczy nie wszystkie oczywiście ale wiele wychodzi z tego po prostu idealnie i w czasie o połowę lub więcej mniejszym niż na przykład z piekarnika zwykłego przy czym na chuj mam odpalać wielki jak Armata piekarnik jak ten produkt mogę zrobić we frajerze. Moje ulubione przykłady to buffolo Chicken Wings oraz wszelkiego rodzaju zapiekanki składające się z pieczywa obraz dodatków. Tłumacz mi to kurła

wonsz

@Michumi nie wiem, chociaż się domyślam. A skrzydełka to jest obok frytek główne zastosowanie frajera, u mnie robi robotę.

Mr.Mars

@SUM Wariacja chrupiącego kurczaka dobra jest

SUM

@damw jak @JesteDiplodokie wróci

Zaloguj się aby komentować