Mam ponad kilogram różnych serów z mleka krowiego (podpuszczkowe dojrzewające( z czosnkiem, z ziołami i tak dalej. Zaraz się popsują a nie przejemy tego w wersji na zimno.
Ktoś ma jakiś przepis co z tym zrobić? Myślałam o sosie serowym, ale zawsze robiłam z serów żółtych typu czedar albo gorgonzola i nie wiem czy to wyjdzie. #gotowanie
eiaculatiopraecox_2.0

@MoralneSalto Ser możesz zamrozić. Po odmrożeniu jednak raczej jako roztopiony.

MoralneSalto

@eiaculatiopraecox_2.0 o kurde, nie wiedziałam. Dzięki za fajny patent

tyci_koks

@MoralneSalto mrożenie spoko! A jak uda Ci się przed mrożeniem szczelnie zamknąć (próżniowo!) to będzie w ogóle gitara.

zed123

@MoralneSalto Zapiekanka ziemniaczana z poczwórnym serem.

Zaloguj się aby komentować