Komentarze (11)

skorpion

@maximilianan tak, nie za szybko grzej

entropy_

@maximilianan tak, pamiętaj kociego grzbietu nie robić przy podnoszeniu.

Jak coś to zapraszam po więcej rad

a16be98c-8856-4ba9-ada5-f5a17a26fc4d
maximilianan

@entropy_ porady zdrowotne to ważna rzecz w moim wieku. Dzięki!

LondoMollari

@maximilianan Jak się skończy gwarancja, to zrób sobie obejście termostatu, bo stockowo w nim 300 stopni nie osiągniesz, a w zmodowanych ludzie spokojnie robią.


Mi w moim jeszcze pół roku gwarancji zostało.

ErwinoRommelo

@LondoMollari @maximilianan kumpel wyslal podobny nowy typowi z fb marketplace za grosze przerobil zeby grzalo 100stopni wiecej. Po miesiacu skillowania robi pizze jak na fotkach.

9793bc82-c9d6-4d75-b085-371efc70e108
785f18f4-eac6-422c-b0d1-9c91aeaf6fd5
5a0ee272-d008-4278-8d34-e5c49430610d
HeavyNuts

@LondoMollari i @maximilianan w tym też wystarczy tylko śrubkę przekręcić na termostacie aby grzało mocniej? Imo nie ma co patrzeć na gwarancję, jak nie ma tam żadnych plomb to nikt nie udowodni że była przekręcona

Niv

@maximilianan tak, na przyszłość pytać przed zakupem. 400C szybko bedzie za mało więc lepiej od razu kupić taki co grzeje do 500C. Zostaje modowanie ale akurat g3 jest trudniejszy od np Ariette, bo grzałki ma połączone szeregowo, nie pytaj skąd wiem

jiim

Nie jedz żółtego śniegu.

megawonsz9

Kup pirometr i nie wrzucaj picy aż kamień się nie nagrzeje, ja w gazowym czekam do 390°C ale nie wiem do ilu potrafi ten piec. Góra ma się zrobić zanim ciasto z dołu zdąży przypalić

03d6ed1f-5351-4e32-a815-aae8675d7be2

Zaloguj się aby komentować