Komentarze (16)

roadie

@bartek555 bez glutenu się nie najesz

bartek555

@roadie to se posmaruje

AdelbertVonBimberstein

@bartek555 weź pi⁎⁎⁎ol to pieczywo przecież w ogóle go jeść nie trzeba, ja się na twaróg przerzuciłem i jestem szczęśliwszy niż kiedykolwiek.

bartek555

@AdelbertVonBimberstein ale ja lubie, daj mi spokoj twarogowy nazisto

AdelbertVonBimberstein

@bartek555 ok, ja też lubię, a z tych pan blanco były niezłe bułeczki jakby co.

bartek555

@AdelbertVonBimberstein sprobuje wszystkiego, powoli ;)

AdelbertVonBimberstein

@bartek555 w Auchan (przynajmniej u mnie) mają dobrze zaopatrzoną półkę bez glutenu

bartek555

@AdelbertVonBimberstein daleko do auchana. No i zawsze w necie taniej i wybor nieograniczony

Lubiepatrzec

@bartek555 Albercik jest nazistą ale ma rację. Jedzenie rzeczy, które z natury nie mają glutenu to lepsza droga. Ja niezmiennie polecam mięsko jako bazę plus jakieś roślinki i masz kompletną dietę. Dużo zdrowia życzę!

bartek555

@Lubiepatrzec dlaczego to lepsza droga? Co konkretnie jest zlego w bezglutenowym pieczywie co powoduje ze powinnienem je omijac?

Lubiepatrzec

@bartek555 mam wrażenie, że takie produkty są wysokoprzetwozone, mają długi, skomplikowany skład i już chyba lepiej brać węgle z owoców czy miodu.

bartek555

@Lubiepatrzec musza byc przetworzone, zeby usunac gluten. A to co maja w skladzie zalezy od producenta


https://www.schaer.com/pl-pl/p/pan-multigrano


Nie widze tu nic gorszego niz tu - https://www.lidl.pl/p/bulka-pszenna/p99987236

dolitd

Precelki bezglutenowe by Anna Lewandowska.

TheVitt

Polecam ciasta na pizzę. Można zrobić z nich pizzę.

bartek555

@TheVitt no tu to mnie zaskoczyles

Zaloguj się aby komentować