Komentarze (24)
@PlatynowyBazant20 wygląda to bardzo dobrze.
dawaj
@skorpion za 1,5 godziny dopiero, to siekane gołąbki
@PlatynowyBazant20 to dzwoń, bo chyba będę kosił trawnik
@vredo @Gepard_z_Libii @SuperSzturmowiec @skorpion smacznie I kolorowo

@PlatynowyBazant20 OP dowiózł
@PlatynowyBazant20 Daj znać jak z pieca wyskoczy
@vredo o 16.30 będzie aktualizacja
@PlatynowyBazant20 Ale ty się dzisiaj najesz
@vredo o tak
@PlatynowyBazant20 Smacznego!
i chop do pieca xd
Wygląda jakby już się nadawało do zjedzenia
@Half_NEET_Half_Amazing gołąbki
@PlatynowyBazant20
takiego sposobu jeszcze żem nie widzioł
z tego co masz w foremce u mnie robi się kulki, obsmaża i gotuje w wielkim garze (kapusta musi być pekińska)
@Half_NEET_Half_Amazing tak to żona czasem ale ja jestem niecierpliwy czy tam leniwy i zrobiłem sposobem na lasagne 🙂 dodałem tylko boczek z cebulką i czosnkiem zrumieniony
A daj przepis, bo dobrze wygląda
@DziadBorowy najpierw warstwa siekanej surowej kapusty, potem ryż z mięsem mielonym (jak do gołąbków) i przyprawami, następnie polane pasatą z biedry, i znowu kapusta ryż z mięsem i pasata. moja modyfikacja to podpieczony boczek w kostkę z cebulą i czosnkiem do mięsa i ryżu, naczynie zamknięte
piekarnik góra i dół 180 na 1,5h
@PlatynowyBazant20 daj przepis dla prostego człowieka
@Felonious_Gru no wyżej masz komentarzu, chyba prosto napisane, brak gramatury ale to była cała kapusta jakieś 0,5kg mięsa 100g boczku cebula, 2 ząbki czosnku i 2 woreczki ryżu, pasata w butelce chyba 700g
@PlatynowyBazant20 dla mnie to w punktach i z obrazkami trzeba xd
@Felonious_Gru to do @moll musisz uderzyć, ja to jestem w kuchni amator
@PlatynowyBazant20 no ja też jestem amant
@PlatynowyBazant20 ale ja bez obrazków xD
Zaloguj się aby komentować
