#gotujzhejto


Właśnie się dowiedziałem, że są bardzo różne sposoby robienia mizerii i podobno bojówki mizeriowe, potrafią być tak samo groźne jak te majonezowe.


Właśnie Mietek Mietczynski zrobił mizerię ścierając ogórki, dając słodką śmietanę i koptując bardzo dużo pieprzu, co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem


A na foci jest coś, co jest nazwane mizerią, a jest z sałaty 🙃

04d7011e-f188-49e4-a496-f3c4ecc3d8de

Komentarze (14)

PlatynowyBazant20

Mieciu dodał filmik, odpalam

Giban

@UmytaPacha Ja za cytrynką w wytrawnych rzeczach to nie bałdzo, w ogóle nie lubię połączenia owoców z wytrawnymi rzeczami. Ale Mietek to nakitował pieprzu jakby od tego zależało jego życie xD

Opornik

@UmytaPacha jakim cudem nie ścina sie od cytrynki

cebulaZrosolu

@Giban są czubki co jedzą mizerię na słodko

Giban

@cebulaZrosolu Mój szwagier! xD jak spytał kiedyś w w jakimś barze mlecznym czy mizeria jest na słodko, to wyłapały bluescreena xD

Wrzoo

@cebulaZrosolu O, to ja xD Ogórki bez skórki w plasterki, śmiatana i cukier.

Dopiero w dorosłości się dowiedziałam, że ludzie mizerię jedzą na słono xD

Giban

@Wrzoo Szok i niedowierzanie xD

Z_buta_za_horyzont

Ja trę ogórki i solę potem czekam aż sok puści, następnie go odlewan i dopiero śmietaną z pieprzem wchodzi

Giban

@Z_buta_za_horyzont ale słodką czy kwaśna?

Z_buta_za_horyzont

@Giban kwaśną oczywiście .

Giban

@Z_buta_za_horyzont oczywiście :D

wonsz

Probowalem już abominacji z: cebulą, sałatą, cukrem, octem, wszystko to do wyjebania się nadawało i niczego więcej - tylko ogóry, śmietana kwaśna, sól i od c⁎⁎ja pieprzu!

Zaloguj się aby komentować