Komentarze (16)

FriendGatherArena

@cebulaZrosolu jak twoja wyszla?

cebulaZrosolu

@FriendGatherArena nie wyszła bo jeszcze nie robiłem

skorpion

@FriendGatherArena dolej maggi

FriendGatherArena

@skorpion nawet nie mam w kuchni, bo nie uzywam

FriendGatherArena

@dradrian_zwierachs o, to jest dobry pomysl

FriendGatherArena

@Ravm bez kiełbasy, ograniczam czerwone mieso ze wzgledu na cholesterol

Ravm

@FriendGatherArena dawaj parówki, będzie bez mięsa;)

Kari28

Cebula, dużo cebuli podsmażonej. + papryka wędzona w ilości “ups, za dużo mi się sypnęło.

l__p

@Kari28 dokładnie tak, papryka wędzona!

FriendGatherArena

@Kari28 @l__p jest i duzo cebuli i dym wędzarniczy, jak juz pisalem. Moge papryki dorzucic

rakokuc

@FriendGatherArena brakuje mięsa i zawsze będzie brakować, bo tego nie da się całkowicie zastąpić.


Ale można się przyzwyczaić, bo człowiek to stworzenie, które adaptację do zastanych warunków opanowało do perfekcji. Także za jakiś czas taka fasola będzie prima sort.

sumrzeczny

Też z tym eksperymentowałem, ja lubię dodawać podsmażony bakłażan i pastę gochujang.

Niestety wędzone tofu to moim zdaniem średnia opcja, tekstura nie pasuje.

Myślę nad tempehem (którego ciężkiej dostępności nie rozumiem, bo np. do wege burgerów jest wspaniały).

Powodzenia, dawaj znać jak coś znajdziesz 😅.

Zaloguj się aby komentować