Komentarze (10)

AdelbertVonBimberstein

@boogie jadłem bobrzy ogon. Smakuje trochę jak wołowina i wątróbka.

boogie

@AdelbertVonBimberstein mięso kangura smakuje jak wątróbka.

boogie

@AdelbertVonBimberstein a ja bobra.

Fly_agaric

@boogie Kee? Jadłem steki z kangura nie raz i w smaku bardziej przypomina wołowinę. Skąd ta wątróbka?

boogie

@Fly_agaric mi przypominało wątróbkę. Trochę wołowiny w tym kangurze znajdziesz, ale Angusem bym tego nie nazwał

Fly_agaric

@boogie

Steki z tego zajebiste są. Żadnej wątróbki ja tam nie czuję, ale wiadomo, co ludź, to smak.

Można u mnie dostać regularnie. I strusie też można, a to już mi smakowało jeszcze lepiej niż moja kochana irlandzka wołowina.

Zaloguj się aby komentować