Dwa stopnie Celsjusza na dworze? Wilgoć i mgła? Ciapa na ogrodzie po śniegu? A co mi tam
No nie mogłem się powstrzymać i test piecyka nastąpił szybciej niż myślałem.
Wyniosłem z kuchni stół
Samo wykonanie piecyka premium, porządne materiały, przemyślany design i dużo 'funu' przy pieczeniu. Ba, samo rozpakowanie było doświadczeniem, jak przy produktach Apple!
Z minusów - często trzeba dokładać do ognia (co 15-20 minut) i kontrolować co się dzieje z pizzą w środku. Kilka centymetrów "za głęboko" i można wyciągnąć niezły wungiel xD
Także jak ktoś początkujący kupuje taki sprzęt, to się nie dziwię komentarzom na forach, że "nie jest za dobry". Wręcz przeciwnie - jest super dla kogoś, kto już jakiś czas się w tym bawi! Ja osobiście dwa lata, ale do tej pory tylko na elektrycznych piecykach. Od razu poczułem różnicę w smaku na węglu drzewnym!
Także dzisiaj "testowo" cztery placki zrobione i nowy właściciel bardzo zadowolony
Na zdjęciu pizza z mozzarellą, salami pepperoni, papryką zieloną i oliwkami z "anszła"
PS. @Stashqo dołączam do tagu #bojowkaooni na stałe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pizza #gotujzhejto #jedzenie




