Komentarze (15)

moll

@ErwinoRommelo odłóż tego ogórka do słoika i daj mu się ukisić porządnie, jak pan buk przykazał

ErwinoRommelo

@moll ale takie polowiczne ummm najlepsze chrupkie delicje

moll

@ErwinoRommelo nie. XD

ErwinoRommelo

@moll ( ‾ʖ̫‾) @Compositum powiedz jej ze malosolny krul

moll

@ErwinoRommelo niestety, w tej kwestii żodyn mnie nie przekona!

splash545

@moll @ErwinoRommelo ogór to ogór, każden dobry. ¯\_(ツ)_/¯

ErwinoRommelo

@splash545 @moll ehh to narazie czeski remis, przymonijcie zeby zawolac paszke jak wroci ona rozstrzygnie ten spor.

moll

@splash545 @ErwinoRommelo a jedzcie te niedokiszone, smacznego xD

onlystat

@ErwinoRommelo @moll kiszony > malosolny


ale oba sa wyborne

Compositum

@ErwinoRommelo @moll A o nie tak, jeden krul a drugi cesarz. Jeden i drugi dobry do czego innego.

moll

@Compositum małosolny do do koszenia, a kiszony do konsumpcji i wszystko się zgadza xD

radziol

@ErwinoRommelo tylko kiszone

Half_NEET_Half_Amazing

za długo tam siedzisz na tym zgniłym zapadzie

byś posmakował kiszonego ogórasa dryblasa

ErwinoRommelo

@Half_NEET_Half_Amazing no tez lubie ale to nie ta chrupkosc i sezonowosc, jak grzybowy zorek na swieta, wchodzi jak zloto.

rith

@ErwinoRommelo najlepsze!

Zaloguj się aby komentować